Betalen

Wilt u een bestelling plaatsen? H-Plaza biedt diverse betaalmogelijkheden aan om uw nieuw aangeschafte HAY artikel(en) af te rekenen.

Betalen bij aflevering aan de chauffeur

Bij bestellingen boven de € 500,- kunt u ervoor kiezen om het artikel pas te betalen bij aflevering aan onze chauffeur. Dit kan per pin of contant. Als u voor deze methode kiest wordt er vooraf een orderbevestiging naar u verstuurd. Daarbij vragen wij een aanbetaling van slechts 10% vooraf. Neem hiervoor even contact met ons op via info@berden.nl. De order wordt vervolgens door u bevestigd en de bestelling zal dan in gang worden gezet. U kunt daarnaast ook veilig en vertrouwd via uw creditcard betalen. Ook kunt u iDEAL gebruiken.


Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling


Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij H-plaza.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.


Creditcard

Daarnaast kunt u ook veilig met Visa en Mastercard creditcards betalen bij H-plaza.nl
Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:

  • Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen vervolgens vult u het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard).
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.