HAY AAC15 ABOUT A CHAIR EETSTOEL GESTOFFEERD

HAY AAC15 ABOUT A CHAIR EETSTOEL GESTOFFEERD

Over HAY AAC15 ABOUT A CHAIR EETSTOEL GESTOFFEERD
Deze AAC15 About A Chair van HAY heeft een met leer beklede kuip. De stoel heeft wieltjes en een draaibare kuip zodat hij ideaal voor aan een bureau of werktafel is.
Lees meer
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vanaf
   

€ 479,00

Direct leverbaar op afspraak


Eigenschappen

Artikelnaam HAY AAC15 ABOUT A CHAIR EETSTOEL GESTOFFEERD
Artikelnummer 264812
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68

HAY AAC15 ABOUT A CHAIR EETSTOEL GESTOFFEERD

Deze AAC15 About A Chair van HAY heeft een met leer beklede kuip. De stoel heeft wieltjes en een draaibare kuip zodat hij ideaal voor aan een bureau of werktafel is. Deze draaistoel (zonder armleuning) is ontworpen vanuit de wens een multi-functionele stoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een vergadertafel of op kantoor. De met leer beklede kuip geeft deze stoel een luxue uitstraling.

De vormgeving van de AAC15 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Welling is er in geslaagd is om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Chair stoelen samen te laten komen. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.

De comfortabel gevormde kuip van de AAC15 stoel is bekleed met leer uit het assortiment van de Deense leerproducent Camo. Superzacht leer dat comfortabel en duurzaam is. De leersoorten die HAY voor de AAC15 selecteerde geven een luxe upgrade aan het economische design van Hee Welling. U kunt voor de AAC15 kiezen uit de volgende leersoorten:

  • Sierra leer - gepigmenteerd leer, zeer duurzaam en beschikbaar in vele kleuren

  • Coda leer - duurzaam comfortabel leer, beschikbaar in vele kleuren


  • De About A Chair 15 stoelen zorgen voor een stijlvolle uitstraling van uw vergaderkamer of kantoor. Ook in huis zijn deze met leer beklede stoelen een ideale, veelzijdige optie. Maak een keuze uit uw favoriete leersoort en upgrade uw leven!