Bekijk ook:
HAY AAC17 ABOUT A CHAIR EETSTOEL LEER

HAY AAC17 ABOUT A CHAIR EETSTOEL LEER

Over HAY AAC17 ABOUT A CHAIR EETSTOEL LEER
De HAY About A Chair 17 eetstoelen zorgen voor een moderne uitstraling van uw eethoek. Het kwaliteitsleer geeft deze stoel een zeer comfortabele en rijke uitstraling.
Lees meer
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vanaf
   

€ 429,00

Leverbaar op bestelling


Eigenschappen

Artikelnaam HAY AAC17 ABOUT A CHAIR EETSTOEL LEER
Artikelnummer 264816
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68

HAY AAC17 ABOUT A CHAIR EETSTOEL LEER

Deze AAC17 About A Chair van HAY heeft een met leer beklede kuip. Deze stoel (zonder armleuning) is ontworpen vanuit de wens een mooie eetkamerstoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een eetkamertafel in een moderne eethoek. De met leer beklede zitting en rugleuning geeft deze stoel een luxe uitstraling.

De vormgeving van de AAC17 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Welling is er in geslaagd is om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Chair stoelen samen te laten komen. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.

De comfortabele AAC17 stoel is bekleed met leer uit het assortiment van de Deense leerproducent Camo. Superzacht leer dat comfortabel en duurzaam is. De leersoorten die HAY voor de AAC17 selecteerde geven een luxe upgrade aan het economische design van Hee Welling. U kunt voor de AAC17 kiezen uit de volgende leersoorten:

  • Sierra leer - gepigmenteerd leer, zeer duurzaam en beschikbaar in vele kleuren

  • Coda leer - duurzaam comfortabel leer, beschikbaar in vele kleuren


De About A Chair 17 eetstoelen zorgen voor een moderne uitstraling van uw eethoek. Het kwaliteitsleer geeft deze stoel een zeer comfortabele en rijke uitstraling. Maak een keuze uit uw favoriete leersoort en geef uw eethoek meer stijl!