Bekijk ook:
HAY CPH190 COPENHAGUE BUREAU

HAY CPH190 COPENHAGUE BUREAU

Over HAY CPH190 COPENHAGUE BUREAU
Bij het ontwerp van het CPH190 bureau is op een speelse manier een effectieve werkplek gecreëerd. De Copenhague meubels hebben zijn functioneel en onderhouds gemakkelijk.
Lees meer
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vanaf
   

€ 999,00

Leverbaar op bestelling


Eigenschappen

Artikelnaam HAY CPH190 COPENHAGUE BUREAU
Artikelnummer 263814
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68

HAY CPH190 COPENHAGUE BUREAU

CPH190 Copenhague bureau, van Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY.

Het CPH190 bureau van Hay is onderdeel van de Copenhague serie van Ronan en Erwan Bouroullec, oorspronkelijk ontwikkeld in opdracht van de Universiteit van Kopenhagen. Bij het ontwerp van dit bureau is op een speelse manier een effectieve werkplek gecreëerd. De Copenhague meubels hebben allen als eigenschap dat ze functioneel en onderhouds gemakkelijk zijn.

De CPH190 werktafel is een flexibele en praktische werkplek waar u effectief en efficiënt uw bureauwerk kunt afhandelen. Ook als tekentafel, of knutseltafel voor uw kinderen is dit Copenhague bureau een leuke, ideale oplossing.

Door zijn eenvoudig ontwerp, robuuste driehoekpoten en linoleum werkblad is deze CPH190 werktafel praktisch, flexibel en gemakkelijk in onderhoud. De helft van het werkblad is bovendien handig omhoog geklapt zodat er boeken of notities tegen aan gezet kunnen worden. Een leuke eigenschap die het bureau zijn speelse karakter geeft.

Bekijk de verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen op uw gemak en bestel uw nieuwe bureau voordelig op Hay Plaza!

Afmetingen:
L 150 x D 70 x H 74/91 cm