Welkom op H-Plaza

H-Plaza is een onderdeel van mode- en woonconcern Berden. Berden is marktleider op het gebied van designmeubelen in de regio Limburg en omstreken.

Berden Wonen

Stijl van leven is hierbij het motto en dat draagt Berden graag uit in al haar verkoopkanalen. Als liefhebbers van wonen en alles op het gebied van design hecht Berden aan haar uitgebreide collectie luxe design. Daarbij hoort ook een Deens topmerk als HAY.

HAY webshop

HAY is sinds 2002 bezig aan een opmars op het gebied van functioneel, minimalistisch en oogstrelend design. Voor betaalbare prijzen bovendien. Berden Wonen is trots op haar samenwerking met HAY en biedt op H-Plaza een complete greep uit de collectie van het Deens designmerk aan. De Denen werken samen met bekende designers zoals Hee Welling, Ronan en Erwan Bouroullec, Jakob Wagner en Scholten & Baijings. HAY ontwerpt en produceert met als basis de Deense designschool. Daarnaast is het designmerk altijd op zoek naar het combineren van functies, nieuwe techniek en economisch vooruitstrevend ontwerp. HAY bestaat voor en dankzij de moderne mens, die waarde hecht aan eenvoudig design, zonder al te veel poespas en met een fijn oog voor detail en stijl.

HAY stoelen en meer

Op H-Plaza vindt u álles van HAY. Bekijk en bestel hier bijvoorbeeld voordelig:

Ook wanneer u op zoek bent naar de fantastische woonaccessoires van Hay zit u op hier goed. H-Plaza heeft HAY vloerkleden, HAY theedoeken, de beruchte HAY Wooden Hand en nog veel meer om uw huis om te toveren tot een gezellige en stijlvolle woning vol fraai, Scandinavisch topdesign van HAY.


In ons ruime HAY assortiment vindt u o.a. de volgende populaire Hay design producten:

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze HAY-specialisten staan u graag te woord!

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.